U bent op zoek naar een goed en erkend sloopbedrijf? Kiest u dan voor Yellow Metals. Wij kunnen voor u duurzaam en milieubewust slopen, te denken aan renovatiesloop, totaalsloop en ook constructiesloop. Maar ook voor kraanwerkzaamheden, hakwerkzaamheden, snijbranden en asbestverwerking bent u bij ons aan het juiste adres. Yellow Metals is VCA gecertificeerd. Er wordt uitsluitend gewerkt met de bijbehorende PBM’s en gekeurde gereedschappen. Ieder project wordt netjes afgerond en alle bouwmaterialen die vrijkomen worden netjes gescheiden. Om een project succesvol af te ronden is het goed om met ons in contact te komen. Wij kunnen namelijk uw sloopbedrijf zijn en dan wordt alles netjes en volgens afspraak uitgevoerd.

Vrijblijvend advies aanvragen?

U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

Voordelen sloopbedrijf

Er komt heel wat bij kijken als er het een en ander gesloopt moet worden. Het kan daarom fijn zijn om dit uit te besteden, aan een gespecialiseerd sloopbedrijf. Het is daarom goed om in contact te komen met ons van Yellow Metals, wij nemen het werk namelijk graag van u over. We beschikken over de juiste middelen en kunnen daarom het werk snel en verantwoord uitvoeren. Het is belangrijk dat alles netjes wordt uitgevoerd, maar afval moet ook gescheiden worden en worden afgevoerd. Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres en u hoeft zich daar dan ook geen zorgen meer over te maken. Alles kan door ons geregeld worden en dat is waar veel mensen graag gebruik van maken.

Vragen sloopbedrijf

Al veel mensen zijn u voorgegaan en hebben van ons sloopbedrijf gebruik gemaakt. Wij zijn namelijk dagelijks inzetbaar en als u weet wanneer de klus ongeveer uitgevoerd kan worden, horen we dat graag. Maar het is natuurlijk logisch dat u nog vragen heeft over de mogelijkheden, de kosten en de werkzaamheden. Daarvoor kunt u altijd contact met ons opnemen en dan beantwoorden wij graag direct al uw vragen. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten weten wat ze aan ons hebben. U kunt bij Yellow Metals rekenen op kwaliteit, goede service, scherpe prijzen en afspraak is afspraak. Het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen met ons en dan gaat de rest vanzelf!

Offerte sloopbedrijf

Als u benieuwd bent wat wij van Yellow Metals voor u kunnen betekenen als sloopbedrijf, dan kunt u direct contact met ons opnemen. Er kan vrijblijvend een offerte op worden gesteld en zo weet u waar dat u aan toe bent als u van onze diensten gebruik maakt. We horen het graag als wij u van dienst mogen zijn en staan altijd voor u klaar! U zit na het aanvragen van de offerte nergens aan vast, het gaat er puur om dat u weet wat de kosten zijn. Gaat u akkoord met de prijs? Dan kan het werk snel in worden gepland! Wij zijn er voor u als er gesloopt moet worden, u weet ons nu te vinden!

Meer over sloopwagens

Offerte aanvragen

Online offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
Van welke dienst wilt u gebruik maken?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
R

De beste prijs

Laagste prijs garantie

R

Geheel vrijblijvend

We sturen gratis en vrijblijvend een prijsopgave

R

Snel reactie

Altijd binnen 24 uur een offerte

R

Wegen op locatie

Wij komen naar u toe!

Interesse in de diensten van Yellow Metals?
Bel dan 06 – 84533047, of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!