Heeft u oude metalen die u graag in wilt leveren? Het is goed om dan contact op te nemen met ons van Yellow Metals. Wij kunnen namelijk alle oude metalen bij u ophalen op locatie, maar u kunt ze bij ons ook zelf inleveren. Het is maar net wat dat u prettiger vindt, maar het hangt ook van de hoeveelheid af. In ieder geval kunt u bij ons rekenen op nette prijzen voor al uw oude metalen. Het is fijn dat u zo alles op kunt ruimen en dan ook nog een leuke prijs krijgt voor de spullen die u op gaat halen of in gaat leveren.

Vrijblijvend advies aanvragen?

U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

Metaal inleveren

Het is fijn dat u een vast adres heeft voor metaal inleveren en daarvoor bent u aan het juiste adres bij Yellow Metals. Bij ons krijgt u een nette prijs voor uw metaal en de actuele prijzen kunt u ook op onze site bekijken, dit wordt dagelijks bijgewerkt. Het is allemaal zo geregeld als u kiest voor metaal inleveren, hoe gaat het in zijn werk?
– U kijkt hoeveel oude metalen u wilt inleveren en neemt contact op met ons.
– We bekijken wat de beste optie is, of dat het de moeite waard is dat wij het bij u ophalen of dat u het langs komt brengen op een van onze locaties.
– Alles zal netjes gewogen worden en dan krijgt u het bedrag uitgekeerd waar dat u dan recht op heeft.
Een eerlijke en snelle afhandeling, dat is van groot belang en daar kunt u bij ons op rekenen.

Oud metaal

Bij Yellow Metals is oud metaal meer dan welkom! Wij zorgen er graag voor dat het snel bij u op wordt gehaald, zodat u weer ruimte over heeft! Alleen maar fijn dat u dus zeker weet dat uw oud metaal ook echt weg kan!

Metaal persen

Het is van groot belang dat uw oud metaal netjes wordt gerecycled. Bij Yellow Metals kunt u daar op rekenen, metaal persen hoort namelijk bij onze werkzaamheden.  Bij Yellow Metals is er sprake van metalen persen, al het metaal dat u bij ons inlevert wordt netjes verwerkt. Als u daar meer over te weten wilt komen dan leggen wij u graag uit hoe dat het in zijn werk gaat.

Inkoop metalen

Als u veel metalen heeft, dan kiest u toch ook voor Yellow Metals? Bij ons bent u namelijk aan het juiste adres voor inkoop metalen. Wij nemen het graag van u over en dat voor een eerlijke en nette prijs.

Oud metaal inleveren

Iedereen kan bij Yellow Metals oud metaal inleveren. Een goede keuze om daar ook gebruik van te maken, zo kunt u namelijk echt opruimen en er nog wat leuks aan overhouden!

Metaal boer

Yellow Metals is uw metaal boer zodat u altijd snel van uw metalen af bent. Alleen maar prettig dat u er ook gebruik van kunt maken, want dan is uw metaal weg, het is geld waard en u heeft ruimte over dankzij de metaal boer.  

Offerte aanvragen

Online offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
Van welke dienst wilt u gebruik maken?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
R

De beste prijs

Laagste prijs garantie

R

Geheel vrijblijvend

We sturen gratis en vrijblijvend een prijsopgave

R

Snel reactie

Altijd binnen 24 uur een offerte

R

Wegen op locatie

Wij komen naar u toe!

Interesse in de diensten van Yellow Metals?
Bel dan 06 – 84533047, of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!