Oude printers inleveren voor geld

Een oude printer inleveren voor geld, dat klinkt toch goed? U heeft misschien nog wel een oude printer staan die niet goed meer werkt. Op het moment dat u een andere printer had gekocht, heeft u de oude printer even weggezet met het idee die kan nog wel eens van pas komen. Maar zoveel jaren later, merkt u dat u hem niet meer gaat gebruiken. Het is dan een goed moment om er afstand van te doen want u kunt uw oude printer inleveren voor geld. U kunt ook eens navraag doen in uw omgeving, wellicht hebben meerdere mensen nog een oude printer staan waar zij niets meer mee doen. U kunt dan alle apparaten verzamelen en dan naar een van onze locaties rijden in Nederland. Vervolgens gaat u alle oude printers inleveren voor geld en dat kan best nog eens een leuk bedrag zijn!

Vrijblijvend advies aanvragen?

U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

Printplaten verkopen

Wilt u uw printplaten verkopen aan Yellow Metals? Goed dat u er werk van gaat maken, bij u liggen ze vaak in de weg. U gaat er niets meer mee doen, maar u heeft ze toen eens bewaard met het idee, misschien komen ze nog eens van pas. Maar jaren later komt u ze weer tegen en dan denkt u, wat moeten we er nog mee doen? Dit is dan ook het moment om er afstand van te doen en te kiezen voor printplaten verkopen. Het is dan verstandig dat u contact met ons opneemt zodat wij u uit kunnen leggen wat de mogelijkheden zijn. De printplaten zijn namelijk nog geld waard en als u benieuwd bent naar wat wij er voor geven, dan leggen we dat u graag uit.

Printplaten recycling

Bij Yellow Metals kiest u voor printplaten recycling. Dit is het beste wat u kunt doen, want alles wordt op een nette manier verwerkt. Kiest u daar daarom ook voor en dan kunt u zelf nog een leuk bedrag krijgen als u de printplaten in komt leveren op een van onze locaties in Nederland. Welk bedrag u ervoor krijgt uitgekeerd hangt af van de grootte van de printplaten en hoeveel dat het er zijn. Maar bij ons kunt u in ieder geval rekenen op printplaten recycling volgens de regels.

Oude printplaten

U kunt al uw oude printplaten snel kwijt bij Yellow Metals. Dit is het beste wat u kunt doen en wij leggen u graag uit hoe wij te werk gaan. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons op te nemen en dan worden alle vragen beantwoord. We staan u graag te woord en staan voor kwaliteit, goede service en vertrouwen. Al veel klanten zijn u voor mogen gaan en wij hopen dat wij u snel mogen helpen. Het belangrijkste is dat u weet wat wij u allemaal te bieden hebben en dat u niet langer uw oude printplaten hoeft te bewaren, want deze kunt u bij ons kwijt.

Offerte aanvragen

Online offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
Van welke dienst wilt u gebruik maken?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
R

De beste prijs

Laagste prijs garantie

R

Geheel vrijblijvend

We sturen gratis en vrijblijvend een prijsopgave

R

Snel reactie

Altijd binnen 24 uur een offerte

R

Wegen op locatie

Wij komen naar u toe!

Interesse in de diensten van Yellow Metals?
Bel dan 06 – 84533047, of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!