Oude accu inleveren

Vervelend als u veel afval heeft liggen waar u niets meer mee kunt. Zo kunt u bijvoorbeeld een oude accu inleveren bij Yellow Metals. Meestal is het zo dat wanneer iets kapot is, dat u het zo snel als mogelijk wilt vervangen. Maar de oude accu blijft dan vaak maar liggen. Het neemt ruimte in beslag en u heeft er niets meer aan. Over een tijdje brengt u het alsnog weg, maar u kunt een oude accu inleveren bij ons en dan kan er gekeken worden welke prijs u er nog voor kunt krijgen. Onze specialisten zullen dit voor u bekijken en dan weet u snel wat de oude accu nog waard is. Een goed moment om eens na te gaan of dat u er nog meer heeft liggen die weg mogen. Opruimen kan geld opleveren en zo zal het u stimuleren om nog even door te zoeken.

Vrijblijvend advies aanvragen?

U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

Oude accu inleveren voordelen

Wilt u graag een oude accu inleveren? Kies dan ook voor Yellow Metals en ervaar het gemak. Het is mogelijk om te kiezen voor oude accu inleveren op locatie, maar het kan ook zijn dat u er meerdere heeft of dat het erg zwaar is. Het is dan mogelijk dat wij het bij u op locatie ophalen. Daarvoor hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen en dan regelen wij het graag snel met u. U kunt altijd rekenen op een eerlijke en nette prijs voor uw oude accu bij ons.

Oude accu

Het is goed dat u een oude accu in gaat leveren of op laat halen door Yellow Metals. Het ligt nu alleen maar in de weg en dat is toch ook zonde? Allemaal ruimte die u vast wel beter kunt gebruiken. Als u de schuur of garage op gaat ruimen komt u vaak nog veel meer tegen dan waar u nu erg in heeft. Alleen maar goed dat u het daarom ook even allemaal gaat bekijken en apart zet wat er opgehaald kan worden. Een oude accu kan namelijk nog heel wat geld waard zijn! Iedere euro die u er voor kunt innen is natuurlijk mooi meegenomen, want als u hem laat staan krijgt u er niets voor.

Oude accu verkopen

Een oude accu verkopen, dit kan echt. Weet u al wat u er voor kunt krijgen? Waarschijnlijk niet, maar wij van Yellow Metals rekenen het graag voor u uit. Dit kan bij ons geheel vrijblijvend en dan weet u wat u aan ons heeft! Alles kan snel worden geregeld en zo bent u snel van uw oude accu af en deze kunt u aan ons verkopen. Mocht u er nog vragen over hebben, dan horen we dat graag van u. Ook als u meer wilt weten over onze prijzen of onze werkwijze, staan wij u graag te woord.

Offerte aanvragen

Online offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
Van welke dienst wilt u gebruik maken?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
R

De beste prijs

Laagste prijs garantie

R

Geheel vrijblijvend

We sturen gratis en vrijblijvend een prijsopgave

R

Snel reactie

Altijd binnen 24 uur een offerte

R

Wegen op locatie

Wij komen naar u toe!

Interesse in de diensten van Yellow Metals?
Bel dan 06 – 84533047, of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!