Oud Koper Inleveren

Wilt u oud koper inleveren? Kiest u dan ook voor ons van Yellow Metals. Er is geen beter adres voor al uw oud koper. Het is namelijk goed dat u weet dat wij voldoen aan alle eisen om alles te recyclen. Bij ons bent u daarom ook in goede handen om uw oud koper in te leveren, wij zorgen er voor dat alles netjes wordt verwerkt. Maar het is voor u ook belangrijk dat u een eerlijke prijs krijgt als u uw oud koper ingeleverd heeft. Ook dat kunnen wij u garanderen, net als goede service en kwaliteit.

Vrijblijvend advies aanvragen?

U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

Oud koper

Als u veel oud koper heeft, is het de moeite waard om het te verkopen. U kunt er namelijk een eerlijke en nette prijs voor krijgen. U hoeft er waarschijnlijk niet meer over na te denken, want u wilt wel een leuk bedrag krijgen als u op gaat ruimen. Dit is dan ook zeker de moeite waard en wie weet kunt u nog wel meer oud koper vinden als u goed zoekt. Hoe meer dat u in kunt leveren, hoe hoger het bedrag is wat u uit krijgt gekeerd door Yellow Metals.

Koper inleveren

Het beste wat u kunt doen is koper inleveren bij Yellow Metals. Hier krijgt u namelijk altijd de meest actuele koperprijs uitgekeerd, waar dat u dus recht op heeft. Koper inleveren kan erg eenvoudig:

  • Iedereen kan contact met ons opnemen en aangeven dat hij koper wil inleveren.
  • Er wordt samen met u gekeken wat de beste optie is, misschien is het erg veel en dan is het beter dat wij het bij u op locatie ophalen (dat kan namelijk ook). Maar u kunt het ook altijd op een van onze locaties inleveren.
  • Alles wordt gewogen en dan krijgt u de prijs uitgekeerd waar dat u recht op heeft.

Koper verkopen

Denkt u aan koper verkopen? Kiest u dan ook voor ons, want bij ons kunt u altijd rekenen op een hoge prijs voor uw koper. Het gaat er om dat u weet dat u bij ons eerlijk wordt behandeld. Koper verkopen is dan het beste wat u bij ons kunt doen, want wij voldoen aan alle eisen en zorgen voor een verantwoorde verwerking van alle producten. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons op te nemen en dan wordt het geregeld.

Oud koper inleveren

Een goed moment om te kiezen voor oud koper inleveren. Dit kunt u doen bij Yellow Metals. Dit kan op een van onze locaties, maar u kunt ook altijd vragen of wij het bij u op kunnen halen (als het veel is doen wij dat graag voor u en daar zijn dan geen kosten aan verbonden). Mocht u nog vragen hebben over onze werkwijze en u wilt oud koper inleveren, dan horen we dat graag zodat wij u verder kunnen helpen.

Offerte aanvragen

Online offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
Van welke dienst wilt u gebruik maken?*
R

De beste prijs

Laagste prijs garantie

R

Geheel vrijblijvend

We sturen gratis en vrijblijvend een prijsopgave

R

Snel reactie

Altijd binnen 24 uur een offerte

R

Wegen op locatie

Wij komen naar u toe!

Interesse in de diensten van Yellow Metals?
Bel dan 06 – 84533047, of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!