Oud ijzer prijs

Voordat u alles in gaat leveren, is het goed dat u gaat kijken naar de actuele oud ijzer prijs. Wij van Yellow Metals zijn hiervan op de hoogte en informeren u hier graag over. Doordat er meerdere metalen in oud ijzer aanwezig zijn, kan de prijs variëren. Misschien is de kiloprijs deze maand gunstiger dan volgende maand, dat kunnen wij vooraf ook niet inschatten. Daarvoor zijn wij ook afhankelijk van de marktconforme prijzen, maar wat wel zeker is, is dat u bij ons altijd kunt rekenen op een eerlijke en gunstige oud ijzer prijs.

Oud ijzer prijzen 

De oud ijzer prijzen kunnen iedere keer anders zijn. Maar hierbij geldt sowieso dat hoe meer oud ijzer u in gaat leveren, hoe hoger het bedrag is wat u krijgt uitgekeerd. Misschien heeft u alles wel opgespaard en is het nu tijd om het in te leveren. Het kan namelijk veel ruimte in beslag nemen en dan is het fijn als u er ook een keer vanaf bent. Gelukkig bent u dan bij Yellow Metals aan het juiste adres en dan krijgt u nog mooie oud ijzer prijzen ervoor terug.

Prijzen oud ijzer  

De prijzen oud ijzer zijn variërend. U bent natuurlijk ook benieuwd wat het oud ijzer momenteel waard is. Aan de hand van de prijs die u dan te horen krijgt, kunt u de keuze maken wat u ermee doet. Brengt u uw oud ijzer ook naar oud ijzer boer in uw regio? Een goede keuze. Maar de prijzen kunnen continu variëren. Er zijn namelijk verschillende metalen in ijzer aanwezig en dan kunnen er andere prijzen worden gehanteerd. Bij ons van Yellow Metals weet u één ding zeker en dat is dat u bij ons altijd een eerlijke prijs krijgt voor uw oud ijzer!

Actuele oud ijzer prijs 

Weet u wat momenteel de actuele oud ijzer prijs is? Als u daar meer over te weten wilt komen dan hoeft u maar contact met ons op te nemen en dan kunnen wij u daar alles over vertellen. Als de actuele oud ijzer prijs u aanspreekt, dan kunt u daardoor de knoop doorhakken en het oud ijzer bij ons inleveren. Daar gaat u sowieso geen spijt van krijgen, want alles wat u ervoor terugkrijgt is mooi meegenomen!

Kiloprijs oud ijzer

Als u veel oud ijzer heeft, dan is voor u de kiloprijs oud ijzer belangrijk om te weten! Meestal heeft u meer oud ijzer liggen dan u nu denkt, dus alles bij elkaar verzamelen en dan kunt u bij ons de pagina bekijken van de prijzen en dan weet u wat momenteel de kiloprijs van oud ijzer is.

Meer informatie

Vrijblijvend advies aanvragen?

U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

Oud ijzer prijs per kilo

Grote zware apparaten kunnen veel geld waard zijn. Daarom is het goed dat wij van Yellow Metals u de oud ijzer prijs per kilo door kunnen geven. Aan de hand daarvan kunt u de keuze maken of dat het een gunstig moment is om nu uw oud ijzer in te leveren bij ons op locatie, of door ons op te laten halen bij u op locatie.

Kilo prijs oud ijzer      

Na het opruimen van de garage bijvoorbeeld heeft u ineens erg veel oud ijzer liggen. De kilo prijs oud ijzer is dan wel interessant voor u! Zo wordt opruimen nog beloond ook!

Waarde oud ijzer 

Als u veel oud ijzer wil inleveren, dan is de waarde van oud ijzer belangrijk. Wij van Yellow Metals kunnen u daar alles over vertellen. Bij ons wordt alles netjes op de weegbrug geplaatst en dan wordt het gewicht x de oud ijzer prijs gedaan en dan krijgt u het bedrag netjes uitgekeerd.

 

Offerte aanvragen

Online offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
Van welke dienst wilt u gebruik maken?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
R

De beste prijs

Laagste prijs garantie

R

Geheel vrijblijvend

We sturen gratis en vrijblijvend een prijsopgave

R

Snel reactie

Altijd binnen 24 uur een offerte

R

Wegen op locatie

Wij komen naar u toe!

Interesse in de diensten van Yellow Metals?
Bel dan 06 – 84533047, of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!