Oud ijzer ophalen

Steeds meer mensen willen graag opruimen en dan hebben ze veel oud ijzer. Daar wilt u vast en zeker ook graag vanaf en dat is ook de reden dat wij van Yellow Metals oud ijzer ophalen! Het zou kunnen zijn dat u erg veel oud ijzer wilt laten ophalen, geen zorgen want even contact met ons opnemen is voldoende en we regelen het samen met u. Het gaat er om dat u weet waar u bij ons op kunt rekenen, oud ijzer ophalen is iets wat wij dagelijks doen. Veel mensen komen ook naar ons toe op één van onze locaties, maar ophalen kan ook (het hangt alleen af van de hoeveelheid).

 

Ophalen oud ijzer

Misschien bent u grondig aan het opruimen en heeft u zoveel oud ijzer liggen, dat ophalen oud ijzer zinvoller is dan wanneer dat u drie keer op en neer moet rijden. Gelukkig bieden wij van Yellow Metals u deze service aan. Het is daarbij van groot belang dat u weet wat u aan ons heeft, u kunt namelijk contact met ons opnemen en aangeven dat u veel oud ijzer heeft. Er zal dan aan u gevraagd worden wat u zoal heeft en dan kan er een inschatting gemaakt worden van de hoeveelheid. We kunnen dan een afspraak met u maken voor het ophalen van uw oud ijzer en dan bent u er ook snel vanaf. Uiteraard zullen wij alles netjes wegen op onze weegbrug en dan krijgt u een eerlijke marktconforme prijs uitgekeerd voor uw metalen

Vrijblijvend advies aanvragen?

U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

Oud ijzer laten ophalen

Veel mensen willen oud ijzer laten ophalen en dat kan bij ons ook, als u het maar voldoende is!           Sommige mensen hebben misschien net een kilo oud ijzer liggen, dit brengen ze dan naar ons toe op locatie. Maar het kan ook zijn dat u tientallen kilo’s heeft en dan kunt u altijd contact met ons opnemen om na te gaan wat de opties zijn. Wij van Yellow Metals staan voor u klaar en dan kunt u oud ijzer laten ophalen bij u op locatie. Het voordeel daarvan is dat u niet hoeft te sjouwen. Onze medewerkers doen dat graag voor u en dan bent u snel van al het oud ijzer af. Dit geeft meer ruimte, maar dat is nog niet alles, want u krijgt ook een eerlijke prijs uitgekeerd! Als u benieuwd bent naar de prijzen, dan kunt u contact met ons opnemen en dan kunnen wij u de kiloprijs doorgeven.

Gratis ophalen oud ijzer     

Het kan natuurlijk zijn dat u zoveel oud ijzer heeft dat het prettiger is dat wij het bij u op locatie ophalen. Dit is uiteraard mogelijk, als u voldoet aan de juiste hoeveelheid dan halen wij het maar al te graag bij u op. Er zijn voor u geen kosten aan verbonden, want wij bieden de dienst gratis ophalen oud ijzer aan. Daarnaast krijgt u er nog een leuk bedrag voor van ons. De oud ijzer prijzen zijn iedere keer anders, dus wat u krijgt hangt af van de marktprijzen. Wat wel zeker is, is dat u bij Yellow Metals een eerlijke prijs krijgt en u kunt rekenen op onze goede service. Hoe gaat het in zijn werk bij ons?

  • U wilt oud ijzer inleveren of op laten halen?
  • Neem contact op met de medewerkers van Yellow Metals op kom langs op een van onze locaties als u oud ijzer wilt inleveren.
  • Of maak een afspraak zodat wij uw oud ijzer ophalen en dan krijgt u een mooie prijs uitgekeerd.

Als u andere vragen heeft dan staan wij altijd voor u klaar om u van dienst te zijn.  

 

Offerte aanvragen

Online offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
Van welke dienst wilt u gebruik maken?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
R

De beste prijs

Laagste prijs garantie

R

Geheel vrijblijvend

We sturen gratis en vrijblijvend een prijsopgave

R

Snel reactie

Altijd binnen 24 uur een offerte

R

Wegen op locatie

Wij komen naar u toe!

Interesse in de diensten van Yellow Metals?
Bel dan 06 – 84533047, of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!