Oud ijzer inleveren

Wilt u graag oud ijzer inleveren? Bij Yellow Metals bent u daarvoor aan het juiste adres en dan weet u ook zeker dat u een eerlijke prijs krijgt uitgekeerd. Het is fijn om te weten dat u al uw oud ijzer kwijt kunt op locatie, en dat het eventueel ook opgehaald kan worden bij u op locatie (als het een ruime hoeveelheid betreft). U kunt bij ons altijd rekenen op een marktconforme prijs. Maar wat ook fijn is om te weten, is dat u bijdraagt aan de wereld waarbij zuinig om wordt gegaan met de grondstoffen. Het gaat namelijk over een eerlijke prijs en over circulaire metaalrecycling. Als u oud ijzer heeft, neem dan contact met ons op! U ziet bij ons nergens aan vast, u kunt vrijblijvend informatie inwinnen en wie weet is de prijs momenteel weg erg gunstig. Dit kan voor u de doorslag zijn om uw oud ijzer snel naar ons te brengen, zodat u er een mooie prijs voor krijgt uitgekeerd.

Meer informatie

Vrijblijvend advies aanvragen?

U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

Oud ijzer wegbrengen

Veel mensen kiezen voor de optie oud ijzer wegbrengen, maar het ligt er natuurlijk aan hoeveel oud ijzer u heeft! Als het meer dan de moeite waard is, dan komen wij het oud ijzer namelijk graag bij u op locatie ophalen. Maar het kan ook zijn dat u zelf kunt rijden of binnenkort bij één van onze locaties in de buurt bent, het kan bij ons van Yellow Metals allemaal. Het gaat er om dat u weet dat u uw oud ijzer bij ons kwijt kunt en dat u altijd kunt rekenen op een eerlijke en nette marktconforme prijs voor uw oud ijzer. Op deze manier wordt oud ijzer wegbrengen alleen maar nuttig! U heeft thuis meer ruimte en krijgt er nog een leuke prijs voor ook!  

Inleveren oud ijzer

Bij Yellow Metals kunt u gebruik maken van de optie inleveren oud ijzer. Als u kiest voor oud ijzer inleveren, dan staan wij direct voor u klaar. U kunt naar ons toe komen op locatie, dan wegen we eerst uw voertuig met de lading op onze weegbrug. Vervolgens helpen onze medewerkers met het lossen van het oud ijzer. We wegen dan uw wagen nog een keer, maar dan zonder lading. Het verschil tussen de eerste en tweede lading is dus het gewicht aan oud ijzer wat u bij ons heeft ingeleverd. Dit gewicht hebben we nodig zodat wij u het juiste bedrag uit kunnen keren. Hoe gaat het in zijn werk?

  • Om te beginnen kijkt u hoeveel oud ijzer u ongeveer heeft liggen.
  • U kunt vervolgens de keuze maken of dat u het oud ijzer komt inleveren op één van onze locaties, of dat u graag wilt dat wij het bij u ophalen (op locatie). Dit kan namelijk ook alleen het hangt af van de hoeveelheid (daarover kunt u contact met ons opnemen en dan bekijken we samen met u de mogelijkheden).
  • Na het inleveren van oud ijzer wordt alles netjes gewogen en dan krijgt u een bedrag uitgekeerd.
  • Vooraf kunt u vragen naar de oud ijzer prijs en dan kunnen wij u daar alles over vertellen. Zo heeft u een goed beeld van wat uw oud ijzer ongeveer waard is!

Mocht u meer te weten willen komen over het inleveren van oud ijzer, dan kunt u contact opnemen met ons van Yellow Metals en dan doen wij er alles aan om u snel van dienst te kunnen zijn.

Offerte aanvragen

Online offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
Van welke dienst wilt u gebruik maken?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
R

De beste prijs

Laagste prijs garantie

R

Geheel vrijblijvend

We sturen gratis en vrijblijvend een prijsopgave

R

Snel reactie

Altijd binnen 24 uur een offerte

R

Wegen op locatie

Wij komen naar u toe!

Interesse in de diensten van Yellow Metals?
Bel dan 06 – 84533047, of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!