Bij Yellow Metals bent u aan het juiste adres voor al uw oud ijzer. Wij zijn een professioneel bedrijf, maar ook zeer gedreven. We houden ons bezig met sloopwerken, maar ook met de recycling van oud ijzer (en andere metalen). Het is voor u alleen maar fijn wanneer dat u alles eens goed op kunt ruimen en dan ook alles kunt afvoeren. Nog leuker is het natuurlijk wanneer dat u ook nog geld krijgt voor alles wat u op gaat ruimen! Bij ons kunt u dan oud ijzer inleveren en dan weet u ook zeker dat u altijd een eerlijke prijs krijgt uitgekeerd. Voordat u uw oud ijzer in komt leveren, kunt u bijvoorbeeld al vragen naar de actuele prijzen en dan weet u wat u mag verwachten bij ons.

Oud ijzer boer

Een goede oud ijzer boer, dat is waar dat u naar op zoek bent zodat u al uw oud ijzer kwijt kunt! Gelukkig heeft u ons nu gevonden en dan kunt u de keuze maken of dat u uw oud ijzer naar ons toe komt brengen, op één van onze locaties, of dat wij het bij u ophalen (wanneer dat u een ruime hoeveelheid kunt aanbieden).

Oud ijzer verkopen

Het kan zijn dat u een heel berg oud ijzer heeft liggen. U wilt er nu toch wel graag vanaf maar waar brengt u het naar toe? Yellow Metals heeft de oplossing voor u! Wij hanteren namelijk een scherpe prijs voor al uw oud ijzer! Zo bent u er direct vanaf en krijgt u nog een leuke prijs ervoor uitgekeerd ook. Alleen maar mooi meegenomen dat u geld kunt verdienen met opruimen!

Oud ijzer verkoop 

Particulieren en ondernemers kunnen oud ijzer bij ons inleveren. Wij houden ons dag in dag uit bezig met de oud ijzer verkoop en helpen u dan ook graag een handje. We zorgen ervoor dat alles netjes wordt afgevoerd en gerecycled. Voor u dus een win-win situatie, want u bent er snel vanaf, krijgt er een eerlijk bedrag voor en de recycling is het beste voor het milieu!

Wat levert oud ijzer op?

Er zijn verschillende locaties waar dat u oud ijzer kunt inleveren, maar als de hoeveelheid oud ijzer voldoende is, dan halen wij van Yellow Metals het ook graag bij u op, op locatie. Neemt u daarom contact met ons op om na te gaan wat de beste optie is voor uw situatie.

Wat brengt oud ijzer op?

Bij Yellow Metals wordt oud ijzer netjes gesorteerd en volgens de juiste regels en methoden afgevoerd. We voldoen aan de wet- en regelgeving en zijn ook gecertificeerd om al het oud ijzer af te mogen voeren.

 

Meer informatie

Vrijblijvend advies aanvragen?

U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

Oud ijzer kopen   

Bij Yellow Metals willen wij oud ijzer kopen en dan bent u er snel vanaf! Het voordeel voor u is dat u er nog een leuk bedrag voor krijgt ook. Zo wordt opruimen nog leuker want u verdient er ook echt wat aan!

Oud ijzer knijpen

Heeft u wel eens gehoord van oud ijzer knijpen? Wij van Yellow Metals kunnen u daar alles over vertellen. Onze medewerkers voeren hun werkzaamheden iedere dag met veel plezier uit en daarom beantwoorden ze graag al uw vragen.

 

Oud ijzer wegen   

Als u oud ijzer komt inleveren bij ons, dan maken we gebruik van de weegbrug. Aan de hand van het gewicht wordt dan berekend wat u voor uw oud ijzer krijgt uitgekeerd. Op deze manier weet u waar dat u aan toe bent en dan ziet u ook dat het allemaal op een eerlijke manier wordt geregeld. Wij van Yellow Metals staan voor u klaar, komt u vandaag nog uw oud ijzer wegen?

Offerte aanvragen

Online offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
Van welke dienst wilt u gebruik maken?*
R

De beste prijs

Laagste prijs garantie

R

Geheel vrijblijvend

We sturen gratis en vrijblijvend een prijsopgave

R

Snel reactie

Altijd binnen 24 uur een offerte

R

Wegen op locatie

Wij komen naar u toe!

Interesse in de diensten van Yellow Metals?
Bel dan 06 – 84533047, of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!