Oud Aluminium

U bent aan het opruimen en dan komt u veel oud aluminium tegen? Goed dat het even apart houdt, dit kan namelijk geld waard zijn! Het enige wat u hoeft te doen is alles bij elkaar te houden, dan kunt u op onze site kijken wat de prijzen zijn en dan weet u wat het waard is. Wij van Yellow Metals kunnen het dan bij u ophalen, of u brengt het naar een van onze locaties. Er is veel mogelijk, en wij doen er alles aan om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Oud aluminium kan bij u alleen maar in de weg liggen en bij ons is het in goede handen. We halen het daarom graag bij u op en dan krijgt u een leuke prijs uitgekeerd, altijd eerlijk, netjes en direct afgehandeld!

Vrijblijvend advies aanvragen?

U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

Aluminium inleveren

Steeds meer mensen willen aluminium inleveren, ze vinden het fijn dat ze het kwijt zijn en dan kunt u nog rekenen op een leuk bedrag dankzij Yellow Metals. Iedere dag kunt u op onze site kijken bij de actuele prijzen en dan ziet u wat het aluminium waard is. Bij ons kunt u eenvoudig uw aluminium inleveren en dan bent u er ook snel vanaf.

Oud aluminium inleveren

Bij Yellow Metals kunt u oud aluminium inleveren en dan komt u er snel achter wat het nog waard is. Het is alleen maar fijn dat u het in kunt leveren, het geeft u meer ruimte en overzicht. Daarnaast krijgt u er een leuk bedrag voor en gelukkig is oud aluminium inleveren zo geregeld bij ons. Een telefoontje is al genoeg en dan kijken wij samen met u hoe we alles zo efficiënt mogelijk kunnen regelen.

Aluminium verkopen

Als u kiest voor aluminium verkopen, dan kiest u natuurlijk voor ons van Yellow Metals. Hoe gaat het in zijn werk?
– U neemt contact op met ons van Yellow Metals en geeft aan dat u denkt aan aluminium verkopen.
– Alle vragen die u heeft kunt u aan ons stellen, bijvoorbeeld over de prijzen.
– U kunt aangeven of dat wij het op kunnen komen halen bij u (als het de moeite waard is) of dat u het naar één van onze locaties wilt brengen.
– Het is dan zo geregeld en dan kunt u uw aluminium verkopen en krijgt u een nette prijs voor uw producten.

Wilt u ook aluminium verkopen?

Laat het ons dan zo snel mogelijk weten zodat wij in actie kunnen komen. Alles kan dan snel worden geregeld en bij ons kunt u rekenen op een eerlijke en nette prijs. Goede service en kwaliteit staan bij ons centraal en wij doen er graag alles aan om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Afspraak is afspraak bij ons en u kunt echt op ons rekenen!

Offerte aanvragen

Online offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
Van welke dienst wilt u gebruik maken?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
R

De beste prijs

Laagste prijs garantie

R

Geheel vrijblijvend

We sturen gratis en vrijblijvend een prijsopgave

R

Snel reactie

Altijd binnen 24 uur een offerte

R

Wegen op locatie

Wij komen naar u toe!

Interesse in de diensten van Yellow Metals?
Bel dan 06 – 84533047, of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!