Metaal Recycling

Steeds meer mensen zien de voordelen in van metaal recycling. Bij Yellow Metals bent u daarvoor namelijk aan het juiste adres. Wij staan garant voor eerlijke prijzen, voor iedereen! Als u oud ijzer of andere metalen in de aanbieding heeft, dan hoeft u maar contact met ons op te nemen en dan wordt alles snel in gang gezet! Het is altijd fijn dat wanneer u aan het opruimen bent, u ook alles ergens in kunt leveren. Metalen zijn nog heel wat geld waard en daarom is het goed dat u contact met ons op gaat nemen, om na te gaan wat wij daarin voor u kunnen betekenen. Al veel mensen zijn u voorgegaan en zij weten precies wat zij aan ons hebben en nemen nog vaak contact met ons op wanneer dat zij metalen hebben. Een van de redenen is dat metaal recycling voor het milieu veel beter is. U bent er snel vanaf als u het bij ons inlevert, u krijgt er een nette prijs voor uitgekeerd en dan doen wij aan metaal recycling.

Vrijblijvend advies aanvragen?

U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

Metaalrecycling

Door Yellow Metals worden metalen en oud ijzer bij u aan de deur afgewogen en ingekocht. Hiervoor gelden dezelfde prijzen als wanneer dat u het zelf weg moet brengen naar de metaalhandel. Daarom kunt u maar beter voor ons kiezen, want wij nemen veel werk uit handen. We halen het bij u op locatie op, overal in Nederland. Alle metalen komen wij in en wij doen aan metaal recycling, wat goed is voor u, voor ons en het milieu. Een goed moment om daarom na te gaan hoeveel metalen u nog heeft liggen en waar u niets meer mee doet. Alles kan dan netjes worden verwerkt middels metaalrecycling en dan bent u er vanaf! Misschien wilt u nog wel wat meer weten over de werkwijze van metaalrecycling, ook dan staan wij voor u klaar en leggen we dat u graag uit.

Metaal recycling prijzen

Bij de metaal recycling prijzen, ziet u dat deze dagelijks veranderen. Wij van Yellow Metals bieden u namelijk de meest actuele prijzen en dan weet u ook waar dat u op kunt rekenen bij ons! Het is belangrijk dat u eerlijk wordt behandeld en weet wat u aan ons heeft. U wilt natuurlijk ook een bedrijf wat u kunt vertrouwen. Wij van Yellow Metals zijn actief in de transportsector. Daardoor zijn wij gespecialiseerd in het transporteren van oud ijzer en metaal. U geeft dus het transport uit handen aan een VIHB gecertificeerd bedrijf. Hierdoor garanderen wij u een betrouwbare en vakbekwame service. Bij ons kunt u altijd rekenen op eerlijke en nette metaal recycling prijzen. Het is daarom alleen maar goed dat u zich gaat verdiepen in de metaal recycling prijzen en contact met ons op gaat nemen als u van uw metalen af wilt. Ook wanneer dat u andere vragen heeft kunt u contact met ons opnemen en dan helpen wij u graag verder.

Offerte aanvragen

Online offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
Van welke dienst wilt u gebruik maken?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
R

De beste prijs

Laagste prijs garantie

R

Geheel vrijblijvend

We sturen gratis en vrijblijvend een prijsopgave

R

Snel reactie

Altijd binnen 24 uur een offerte

R

Wegen op locatie

Wij komen naar u toe!

Interesse in de diensten van Yellow Metals?
Bel dan 06 – 84533047, of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!