Inkoop van compressoren, verdampers en meer in de regio’s Haarlem en Amsterdam

Wij van Yellow Metals zijn gespecialiseerd in de inkoop en export van gebruikte machines. Voor machines kunnen wij op afstand bepalen of wij deze kunnen inkopen door middel van foto’s van object en een typeplaatje. Ook kunnen wij de machines eventueel van het dak af laten hijsen en het transport uit handen nemen.
Machines die niet meer voor de export geschikt zijn, zouden ook waardevol kunnen zijn voor de sloop en voor onderdelen. In principe kunnen wij ten alle tijden een bod doen op uw oude machines. Ook Elektromotoren, liftmotoren etc., behoren tot de export. Wel graag aanbieden met een foto van het object en het typeplaatje. U krijgt van ons altijd een reactie!

Oud-Yellow-Haarlem-061.jpg

Vrijblijvend advies aanvragen?

U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

INKOOP VAN COMPRESSOREN

Koelcompressoren in allerlei koelinstallaties, van professionele koelcellen tot grotere koelruimtes, bevatten koelmiddelen en smeermiddelen die op verantwoorde wijze moeten worden gerecycled. In veel gevallen kunnen de installaties na een revisering opnieuw worden gebruikt, of de compressoren worden op verantwoorde wijze gedemonteerd en gerecycled. 

Wij kunnen grotere koelinstallaties voor u op locatie demonteren. De onderdelen die nog goed zijn worden opnieuw gebruikt en het ijzer of metaal wordt op verantwoorde wijze gerecycled.

Koelcompressoren worden door ons ingekocht d.m.v. twee foto’s van 

INKOOP VAN VERDAMPERS, CONDENSORS EN WATERKOELERS

Voor verdampers, condensors en waterkoelers is vaak nog (gedeeltelijk) een tweede leven te vinden. Wij komen oude koelinstallaties graag voor u ophalen of zelfs op locatie demonteren.

Wij zorgen ervoor dat alle bruikbare apparatuur een nieuw leven krijgt en recyclen al het overige materiaal op een verantwoorde en milieuvriendelijke wijze. 

Heeft u een oude koelinstallatie, neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Interesse in de diensten van Yellow Metals?
Bel dan 06 – 84533047, of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!