Containerservice

Goede containerservice wordt u aangeboden door Yellow Metals. Misschien heeft u wel een frequente aanvoer van oud ijzer of andere metalen. Gelukkig heeft u ons nu gevonden want wij kunnen u daarin heel goed ondersteunen en veel werk uit handen nemen. De containerservice van ons is dan direct voor u beschikbaar. Er kan namelijk altijd een container op maat bij u worden geplaatst op bijvoorbeeld een bedrijfslocatie, bouwlocatie of slooplocatie. Bij ons is het allemaal bespreekbaar en wij doen er graag alles aan om het u zo aangenaam mogelijk te maken.

Vrijblijvend advies aanvragen?

U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

Containerservices mogelijkheden

De beste containerservices vindt u bij Yellow Metals. De container wordt altijd in afspraak met u als klant geleverd en ook geleegd. Wij zullen dan alle metalen en oud ijzer scheiden en dan ook wegen. Er kan dan direct een bedrag aan u uit worden gekeerd, dit kan contant of als bankbetaling. Bij ons bent u aan het juiste adres voor verschillende maten containers. Er is altijd een container op maat beschikbaar voor u. Binnen 48 uur kan de container al op locatie zijn bij u! Dit wordt direct ingepland wanneer dat de overeenkomst is gesloten met ons. U krijgt vervolgens een eerlijke prijs voor oud ijzer en metalen door ons uitgekeerd. Dit halen we dan ook graag bij u op, op locatie. Eenvoudiger kan het toch niet?

Vragen containerservice?

Heeft u nog vragen over de containerservice van Yellow Metals? Dan hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen en dan staan onze specialisten direct voor u klaar om alle vragen te beantwoorden. Er kan ook vrijblijvend een offerte aan worden gevraagd en dan weet u wat de kosten zijn als u gebruik wilt maken van de containerservice. U zal versteld staan van de lage bedragen die wij in rekening brengen. Laat u daarom ook verrassen en neem snel contact met ons op zodat wij u van dienst kunnen zijn.

Containerservice gebruiken

Als u gaat verbouwen dan moet er veel afval af worden gevoerd. Het is fijn dat u dan hulp kunt inschakelen van Yellow Metals. U kunt hierbij denken aan het vakkundig afvoeren van uw sloopmaterialen en andere materialen. Voor een scherpe prijs bent u snel van al uw bouwafval en sloopafval af, maar wij kunnen ook puin, beton, hout, dakleer, zand en grond meenemen. Het belangrijkste is dat u weet wat u aan ons heeft en dat u snel van al uw materialen af bent. Er zijn al veel mensen u voorgegaan en zij hebben goede ervaringen met onze containers op locatie. Het is namelijk prettig dat u al het afval direct kwijt kunt en daarom kunt u er ook maar beter gebruik van maken.

Meer informatie over huren

Offerte aanvragen

Online offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
Van welke dienst wilt u gebruik maken?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
R

De beste prijs

Laagste prijs garantie

R

Geheel vrijblijvend

We sturen gratis en vrijblijvend een prijsopgave

R

Snel reactie

Altijd binnen 24 uur een offerte

R

Wegen op locatie

Wij komen naar u toe!

Interesse in de diensten van Yellow Metals?
Bel dan 06 – 84533047, of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!